”Tre segrar på en dag” – Månadens hästägare juli 2024

Stall Tarjas har haft ett fantastiskt 2024 hittills. I skrivande stund har Staffan Verhos hästar vunnit 30% av loppen de startat i. Däribland ett SM-Guld. 
Den häst som skiner starkast i stallet nu är Ready To Run H.C. som från debuten i slutet av juni, hela juli och in i augusti gick obesegrad i regi Anders Eriksson. Totalt 4 raka. Också familjens trotjänare Sparky’s Dream har fortsatt leverera och har när detta skrivs bland annat vunnit Dam-SM på Bergsåker snyggt framlotsad av Agnes Larsson. 
 
En travdag familjen Verho inte lär glömma någonsin är den första augusti då man hade tre hästar till start och alla vann. Valencia började med att vinna ett lunchlopp på Romme, på kvällen vann Ready To Run H.C. Sommarfavoriten på Solvalla och strax därefter vann Sparky’s Dream ett uttagningslopp till nämnda Dam- SM på Solvalla. Ett riktigt hat-trick som Solvalla Hästägarförening tycker förtjänar utmärkelsen som Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för juli 2024. 
 
Vi ser fram emot att få hylla Tarjas AB i Solvallas vinnarcirkel vid lämpligt tillfälle.
 
Vi vill också påminna er alla medlemmar i SHF att anmäla ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chanserna att bli Månadens Hästägare. Du som inte är medlem ännu, ansök om medlemskap här.
 

Foto: ALN. Text: Peter Engblom